Supro Cooling
De specialist in warmte gedreven koelsystemen

Koelen of verwarmen met duurzame warmte als primaire energiebron

Ruim 85% van het energieverbruik in een gebouw, gaat naar; verwarming, tapwater bereiding en koeling. In combinatie met een absorptie of adsorptie koelsysteem of warmtepomp, kun je duurzame warmte gebruiken als primaire energiebron. En hiermee op een milieu- vriendelijke en 100% duurzame wijze, efficiënte koude genereren voor comfortkoeling of proceskoeling. Onze systemen hebben; een lange technische levensduur, zijn onderhoudsarm en toekomstbestendig, omdat onze koelsystemen geen synthetische koudemiddelen bevatten. Ze hebben een GWP (Global Warming Petentionwaarde)  van "0". Hierdoor hoef je geen rekening te houden met het uitfaseren van synthetische koudemiddelen en kan de WE installateur het systeem onderhouden.

SO-serie adsorptie koelmachines

De SO-serie adsorptie koelsystemen zijn ontwikkeld voor woningen en gebouwen met een koelvermogen tot 10 kW.

SO5

De SO5 adsorptie koelmachine is geschikt voor woningen en gebouwen met een koelvermogen tot maximaal 5 kW.
Technische  specificaties

SO 10 Cascade

De SO10 adsorptie cascade is een mondulaire koelmachine geschikt voor woningen en gebouwen met een koelvermogen tot maximaal 10 kW
Technische specificaties

SO5C adsorptie chiller

De SO5C adsorptie chiller is een compleet koelsysteem geschikt voor woningen en gebouwen met een koelvermogen tot maximaal 5 kW. Revolutionair is zijn prijs, compactheid en koelvermogen.
Technische specificaties chiller

Systeem sets

Elke warmtepompinstallatie of koelsysteem bestaat uit meerdere componenten, die ieder een eigen functie hebben. Voor een optimale werking, moeten alle componenten goed op elkaar worden afgestemd. De systeemsets bestaan uit een adsorptie of absorptie koelmachine, re-cool (buiten) unit en een systeemscheiding voor de buitenunit of bron. De verschillende componenten zijn eenvoudig te integreren in bestaande of nieuwe gebouwen. Systeem sets zijn leverbaar voor alle warmte gedreven koelsystemen van Supro. Hieronder twee voorbeelden:

ADS16 systeem set
Lees meer over de AD16 systeemset bestaande uit een AD16 adsoprtie koelmachine, een warmtewisselaar voor systeemscheiding van de buitenunit en een drycooler.
ABS35 systeem set
Lees meer de AB35 systeem set, bestaande uit een AB35 absorptie koelmachine en een adiabatische drycooler voor een buitenopstelling

AD-serie koelmachines en warmtepompen

AD9AD16AD25AD33AD50AD50STAD75AD100

AB-serie koelmachines en warmtepompen

AB17AB35AB105AB176AB352

Vragenlijst en project beschrijving

Voor het maken van een goede offerte is het noodzakelijk dat wij een goed beeld hebben van uw project en uw specifieke wensen. Hiervoor hebben wij een vragenformulier gemaakt, wilt u deze zo volledig mogelijk invullen en meesturen.