Supro Cooling
De specialist in warmte gedreven koelsystemen

Home Supro Cooling Benulux BV ENG

Voor welke uitdaging u ook staat. U kunt rekenen op een passende oplossing.

e huidige kennis leert ons dat de we 80% van onze energiekosten kwijt zijn aan elektra, gas en verwarming. Bedrijfsomgeving

Warmte gedreven koelsystemen en warmtepompsystemen voor bedrijven en kantoren

ONZE WERKGEBIEDEN

Hotel en Horeca

Productie Processen

Warmte gedreven koelsystemen voor industrie en proceskoeling

Comfortkoeling woningen

Warmte gedreven koelsystemen of warmtepompsystemen voor woningen

Woonwijken / bedrijventerreinen

Warmte gedreven koelsystemen voor warmtenetten in woonwijken of bedrijventerreinen

Crematoria

Warmte gedreven koelsystemen of warmtepompsystemen voor crematoria

Een aantal voordelen voor u op rij

Als specialist is het ons doel om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Bij ons kunt u terecht voor advies, levering, engineering op maat, systeem integratie, installatie of installatiebegeleiding, financiering tot de prefab bouw van complete systemen.

Met de efficiënte en milieuvriendelijke techniek van Supro Cooling bent u  verzekert van een lange termijn oplossing. De regelgeving voor het uitfaseren van de koudemiddelen (f-gassen) of het verplicht stellen van milieuvriendelijke koelsystemen zijn niet van toepassing op onze koelsystemen of warmtepompen.

Alle adsorptie koelmachines en warmtepompen zijn 100% duurzaam door het gebruik van milieu vriendelijke stoffen zoals water, silicagel of zeoliet.

Beschikt u over warmte, proceswarmte, restwarmte of zon-thermische warmte met een minimale temperatuur van 50°C, dan kunt u met een warmte gedreven koelmachine aanzienlijk besparen op uw elektrische energiekosten voor koeling.

Als specialist opereren wij in een innovatief en specifiek vakgebied. Indien gewenst is installatie of installatiebegeleiding van uw huis installateur mogelijk.

Ideaal in combinatie met proceswarmte, restwarmte, zon thermische systemen, warmtenet, warmte-kracht-koppeling, blokverwarming.

De adsorptie en absorptie warmtepompen van Supro Cooling komen in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA). Deze subsidie is voor Nederland beschikbaar. In andere landen zijn er wellicht ook vergelijkbare subsidies.

Adsorptie koelsystemen hebben water (H2O) als koudemiddel.

VOLG ONS

Supro Cooling Benelux bv     
Adres: Parallelweg 10 31
7137 PE Lievelde
T +316 83791555

E info@supro-cooling.co