Supro Cooling
De specialist in warmte gedreven koelsystemen

Hotel en Horeca

De grootste energiebehoefte in een hotel of horeca gelegenheid gaat naar verwarming, tapwater en koeling. Supro biedt een oplossing voor alle hotels en horeca gelegenheden die de beschikking hebben over een warmte bron met een minimale temperatuur van 50°C. U kunt deze warmtebron inzetten als primaire energiebron voor uw bedrijf.

Energiebehoefte

Een groot gedeelte van de energie behoefte van een hotel of horeca faciliteit gaan naar verwarming, tapwater en koeling.

Is uw hotel of horeca gelegenheid aangesloten op een externe warmtebron zoals een warmtenet, restwarmte, zon-thermische collectoren, of heeft u een eigen "warmte kracht koppeling (WKK)", dan is het interessant om naar thermische gedreven koeling te kijken.

Wij bieden met onze warmte gedreven warmtepompen en koelsystemen een plug and play oplossing voor elk hotel of horeca gelegenheid.

Onze systemen zijn makkelijk te integreren en kunnen koude of warmte afgeven aan alle bekende afgifte systemen. Hierbij kunt u denken aan vloer, wand of plafond koeling, fancoil systemen, luchtbehandelingskasten enz.

Koelbehoefte

De warmte gedreven koelsystemen en warmtepompen van Supro zijn geschikt leverbaar voor elke koelbehoeftes. Door het koppelen (cascaderen) van individuele koelmachines, kan elke koelbehoefte met een koelvermogen van 8 kW tot maximaal 1 mW worden gerealiseerd.

Net al bij een elektrisch gedreven koelmachine zijn de supro systemen ideaal voor het koelen van kantoren, huizen, winkels, bedrijven of utiliteitsgebouwen.

De hoogtes energie efficiëntie wordt verkregen in combinatie met duurzame warmte uit zon-thermische systemen, warmte uit een warmtenetten met een gedifferentieerd energietarief, restwarmte uit productie processen of met een warmte-kracht-koppeling (WKK).

Koelsystemen &  warmtepompen

Voor elke horeca gelegenheid of hotel leveren wij een warmte gedreven koelsysteem dat voldoet aan de benodigde koelbehoefte.

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of wilt u een afspraak plannen met onze accountmanager, neem dan contact op met ons