Supro Cooling
De specialist in warmte gedreven koelsystemen

Bedrijfsomgeving en kantoren

85% van de energie behoefte van in uw bedrijfsgebouw gaan naar verwarming, koeling en het bereiden van tapwater. Beschikt u over een eigen warmtebron, dan is het zeker interessant om naar de mogelijkheden van een warmte gedreven koelsysteem om warmtepomp te kijken.

Is uw kantoor, bedrijfsgebouw of bedrijfsomgeving aangesloten op een warmtenet, of beschikt u over een eigen warmte opwekker met een minimale temperatuur van 50°C. Dan kunt u deze energie efficiënt inzetten voor verwarming en koeling van uw kantoor, bedrijfsgebouw of bedrijfsomgeving.

Kantoor met warmte gedreven koelsysteem of warmtepom

Warmte gedreven warmtepomp of koelsysteem

Tot 85% van de energiebehoefte in een kantoor of bedrijfsgebouw gaan naar verwarming, koeling en het bereiden van tapwater. De energie die nodig is om uw het gebouw te verwarmen en te koelen wordt veelal geleverd uit gas of elektriciteit. Maar wist u dat u aanzienlijk kunt besparen op uw energieverbruik als u over een warmtebron beschikt?

Beschikt uw bedrijfsomgeving over restwarmte uit een productie proces, een warmte kracht koppeling (WKK), een zon-thermisch installatie of een andere warmtebron met een minimale temperatuur van 50°C, kunt u het het gebouw, een kantoor of de bedrijfsomgeving efficiënt koelen en verwarmen.

De adsorptie en absorptie koelsystemen en warmtepompen van Supro gebruiken de warmte als primaire aandrijfbron voor koeling en verwarmingsondersteuning. Door restwarmte in te zetten, bespaart u aanzienlijk op het elektrische of gas verbruik.

Koelsystemen en warmtepompen

Is uw bedrijfsgebouw of kantoor aangesloten op een warmtenet of beschikt het over een eigen warmtebron of warmte op wekker, dan kunt u deze energie efficiënt inzetten voor comfortkoeling of verwarming.