Supro Cooling
De specialist in warmte gedreven koelsystemen

Produktoverzicht Supro Cooling

Ontwikkeling, productie, systeem integratie &  installatie (begeleiding)

Van ontwikkeling tot installatie

Supro Cooling zet zich in om de noodzakelijke energietransitie te versnellen en ontwikkeld oplossingen die hier direct aan bij kunnen dragen. Omdat we innovatieve en technologisch hoogwaardige oplossingen ontwikkelen die niet bij een groothandel verkrijgbaar zijn,  kiezen wij voor een installatiebranche overschrijdende samenwerking met eindgebruikers, installatiebedrijven, fabrikanten, energiebedrijven en warmteleveranciers. Wij bieden de totaaloplossing om duurzame (rest) warmte in te zetten voor verwarming, bereiding van tapwater en koeling. Onze oplossingen zijn geschikt voor duurzame verwarming, comfort koeling tot proceskoeling.

Vanuit die overtuiging gaan wij vaak een duurzame samenwerking aan met eindgebruikers, energiebedrijven en installatiebedrijven. Als specialist vervullen wij onze rol in de realisatie van groene totaalprojecten. Van industriële proceskoeling, tot slimme warmte- en koudesystemen voor woningen en gebouwen. Van ontwikkeling tot realisatie van betaalbare klimaat neutrale woon- en werk-oplossingen.

Kortom, met de inzet van onze expertise zijn wij in staat om ontbrekende schakels te creëren en om thermische gedreven totaal oplossing te bieden als tegenhanger voor de full elektrische oplossingen met een elektrisch gedreven warmtepomp met zonnepanelen.

Elke woning, gebouw of procesomgeving heeft zijn eigen randvoorwaarden. Wij leveren voor elke toepassing een geschikte oplossing.


ADsorptie machines

Warmte gedreven adsorptie koelmachines en warmtepompen


ABsorptie machines

Warmte gedreven absorptie koelmachines en warmtepompComplete skid


Systeem sets

Systeem sets voor warmte gedreven adsorptie en absorptie koelmachines en warmtepompen


Buiten units & systeemscheiding

Systeem sets voor warmte gedreven adsorptie en absorptie koelmachines en warmtepompen

Warmte & koude buffers, senso