Supro Cooling
De specialist in warmte gedreven koelsystemen

Ons werk - nieuw en test

Om de beweging binnen de energietransitie voorwaarts kracht bij te zetten, investeren we graag in innovatieve ontwikkelingen van duurzame technologieën. Wij werken elke dag aan de uitdagingen die onze klanten bezig houden op het gebied van verduurzaming. Soms ligt de oplossing voor de hand, maar soms ook niet en dan laten we onze unieke toegevoegde waarde zien. Ik zie het als mijn rol om deze ontwikkelingen vorm te geven. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik informeer je graag! Voor een persoonlijk gesprek kun je contact opnemen middels telefoonnummer 0031 (0)6 83 791 555.nuit onze kernwaaren; betrokkenheid, kennis, eenvoud en benaderbaar zijn, hanteren wij de visie, dat wij onze klanten volledig willen ontzorgen bij de zoektocht naar een energiezuinig systeem voor verwarming, koeling en/of het bereiden van tapwater voor elk gebouw of woning. 

Als specialist adviseren we graag de eindgebruikers, project ontwikkelaars, energiemaatschappijen en ondersteunen installateurs bij de installatie van projecten.

Door onze erkende expertise is Supro toonaangevend in de ontwikkeling, productie en installatie van warmte en/of elektrisch gedreven koelsystemen & warmtepompen.

Wij streven naar een prettige bereikbaarheid en goede communicatie op elk niveau. Wij zijn benaderbaar voor eindgebruikers, installateurs, project ontwikkelaars en energiebedrijven

Supro staat voor een betrokken samenwerking. Voor welke uitdaging onze klanten ook staan, ze kunnen rekenen op de meest geschikte oplossing. 

Eenvoudige installatie door prefab gebouwde of modulaire warmtepompen of koelsystemen.

Onze klantbelevingen

Nando gaf ons op een prettige informele wijze deskundig advies op het gebied van duurzame koeling en verwarming van ons bedrijf. Hij is betrokken en denkt graag in oplossingen. Zijn uitgebreide kennis is hierin duidelijk merkbaar.

Arno Klein Gunnewiek

Eigenaar Auto Klein Gunnewiek

Nando is ondernemend. Daarbij communiceert hij uitstekend naar potentiële klanten en heeft ervaring en visie inzake het opzetten van verkoop en administratie en verdere afhandeling daarvan. 

Paul Kratz

Specialist Solar Systems at PKZON

Tijdens de bouw van onze Water Power Unit heeft Nando vanuit Solabcool ons bijgestaan in diverse koelingsuitdagingen. Door de klant- en oplossingsgerichte houding werden er snel passende maatregelen genomen. Door de interesse in het complete plaatje, was het voor ons een goede spar partner.

Zef Jansen

International accountmanager BU Sloutions Bredenoord

Een oplossing voor een probleem vinden is 1 ding. Het vervolgens succesvol naar de markt brengen is vaak iets heel anders. Nando kan beide. Daarbij is Nando communicatief zeer vaardig wat hem tot een prettige gespreks- en zakenpartner maakt

Chynthia van der Hoeven

Technology for people and Planet / Accountmanager at Alleg